Instructiuni de folosire Venoten

Indicații pentru utilizarea Venoten

Aplicarea cremei Venoten pe pielea pregătită

Crema Venoten este cel mai eficient remediu pentru varice din România de astăzi. Mulți utilizatori au lăsat deja recenzii pozitive despre asta, scăpând de varice într-un timp scurt și fără consecințe neplăcute.

Crema include o listă extinsă de indicații de utilizare:

 • durere;
 • greutate la nivelul membrelor;
 • senzații de arsură și mâncărime;
 • edem;
 • manifestarea venelor volumetrice;
 • rețea vasculară care se distinge vizual;
 • crampe nocturne.

Dacă aveți aceste simptome, merită să începeți imediat tratamentul cu Venoten pentru a preveni boli mai grave.

Utilizarea Venoten recomandată

Instrucțiunile sunt incluse în fiecare pachet de cremă. Este o lectură obligatorie înainte de a utiliza remediul pentru varice.

Crema are o textură ușoară, bine absorbită, care nu lasă nuanțe sau urme grase pe piele. Poți să fii calm cu hainele tale și să aplici crema atunci când ți se potrivește.

Orientările generale sunt după cum urmează:

 1. Aplicați crema de două ori pe zi - dimineața și seara.
 2. Asigurați-vă că suprafața pielii este curată, uscată și fără deteriorări înainte de aplicare.
 3. Cantitatea de cremă este determinată individual, pe baza capacității pielii de a absorbi sau este determinată de medicul curant.
 4. Pentru comoditate, poate fi utilizat un aplicator.
 5. Cursul minim recomandat este de 1 lună.
 6. Cursul poate fi prelungit sau repetat după un timp, în funcție de sentimentele personale.

O schemă individuală pentru utilizarea cremei Venoten poate fi prescrisă de medicul curant pe baza evaluării sale profesionale a situației.

Contraindicații și riscuri

Crema este hipoalergenică, dar posibilitatea reacțiilor alergice individuale nu poate fi exclusă complet. Înainte de a utiliza o cremă pentru tratarea varicelor, examinați reacția pielii la aceasta aplicând o cantitate mică de cremă pe o zonă sănătoasă a pielii. În caz de reacții neplăcute, nu trebuie să utilizați crema înainte de a consulta un dermatolog.

Dacă simptomele neplăcute se înrăutățesc în timpul utilizării cremei conform instrucțiunilor, poate merita scăderea dozei de cremă. Contactați medicul dumneavoastră pentru a determina individual doza recomandată care nu provoacă reacții neplăcute. În stadiile deosebit de avansate ale varicelor, tratamentul trebuie efectuat exclusiv sub supravegherea medicului curant.

Copilăria, sarcina și alăptarea nu sunt o contraindicație, dar nu trebuie să neglijați consultarea unui specialist specializat în acest caz. Doar un medic poate corela corect beneficiile și riscurile posibile și poate da recomandări adecvate.